E-mail

siteproject@siteproject.hr

Ured Zagreb:

Drage Gervaisa 20

Nazovite nas:

091/ 2555 004

Afterwork – Tour de Zagreb 2021

DRAGI NAŠI SADAŠNJI I BUDUĆI SURADNICI,

bilo nam je izuzetno zadovoljstvo ugostiti vas u autobusu zagrebačkih boja na prekrasan rujanski kišni dan. Izvrsna skupina ljudi i zajednička misija nisu dopustili da nam kiša poremeti raspoloženje, štoviše, zaboravili smo na nju već kod pregleda zanimljivih poklona i uz prve ukusne zalogaje cateringa.

Smatramo kako su inovativnost, kreativnost i kvalitetan pristup našim poslovnim partnerima ključ uspjeha i poslovnog rasta, a posljedično iz takve suradnje proizlaze svi genijalno osmišljeni i izvedeni projekti koji čine naš grad zanimljivijim i ljepšim mjestom. Nadamo se kako ste uživali u afterwork turi po gradu Zagrebu te da smo vas uspjeli zainteresirati i inspirirati građevinama u čijem je ostvarenju sudjelovao naš stručan tim. Imali ste nas priliku dobro upoznati tokom druženja što smatramo izuzetno važnim u kontekstu odabira dugoročnog partnera za ostvarivanje budućih projekata koje svi uvijek željno iščekujemo.

Kišu i naoblaku od koje glava boli, lakše smo pretrpjeli uz Zvona Catering i mladog gospodina koji nam je omogućio da prijeđemo Zagreb siti i zadovoljni. Izvesti catering na toj razini u jednom autobusu nije uobičajena stvar, stoga smo izuzetno zahvalni na brzoj prilagodbi i bespogovornom prihvaćanju naše neobične ideje.

Nadamo se kako ste prepoznali u nama kapacitet kojim naš tim može doprinijeti vašim projektima:

biramo s vama materijale za dekor fasade ili interijera, razrađujemo sve detalje kod ugradnje naših materijala te projektiramo i nudimo kvalitetnu vizualizaciju eksterijera. Pored toga, nadziremo projekt do samog završetka projekta gdje smo prisutni s našim stručnim osobljem koji provjerava temeljitost i kvalitetu ugradnje materijala koji mi opskrbimo.

Zagreb je grad bogat izuzetnim arhitektonskim rješenjima, i onim malo manje izuzetnim 😉 Mi smo ti koji možemo utjecati na to i koji imamo znanja i vještine stvaranja. Dobre stvari se postižu uz dobru komunikaciju, otvorenost prema novim idejama, gledanju van uobičajenih okvira i uz malo kreativnosti.

Vjerujemo kako smo autobus napunili ljudima koji dijele našu misiju i viziju te se nadamo kako oni koji nisu mogli prisustvovati našem druženju, imaju želju pridružiti nam se na sljedećem.

Kao što znate, mi to moramo malo drugačije i zanimljivije, stoga pripremamo još jednu priliku da se upoznate sa Site Project timom i našim radom. Pogledajte kako naše ideje, entuzijazam i vizije pretvaramo u vrhunski dizajn. Stay tuned for more!

Hvala vam na izvrsnom druženju!
…do sljedećeg neobičnog i zabavnog druženja, vaš Site Project tim.

Tagovi

Podijeli

Pretplata na Newsletter

Pretplatite se kako biste primali više informacija o najnovijim proizvodima, uslugama i novostima iz naše ponude!
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
Više detalja
Suspendisse convallis magna
Više detalja
Nullam euismod nisi vel cursus rhoncus
Više detalja

Nedavni Projekti

Pročitajte što naši klijenti kažu o nama

Pratite nas na društvenim mrežama