siteproject@siteproject.hr

Ured Zagreb:

Drage Gervaisa 20

Nazovite nas:

091/ 2555 004

Afterwork – Tour de Zagreb 2021

DRAGI NAŠI SADAŠNJI I BUDUĆI SURADNICI,

bilo nam je izuzetno zadovoljstvo ugostiti vas u autobusu zagrebačkih boja na prekrasan rujanski kišni dan. Izvrsna skupina ljudi i zajednička misija nisu dopustili da nam kiša poremeti raspoloženje, štoviše, zaboravili smo na nju već kod pregleda zanimljivih poklona i uz prve ukusne zalogaje cateringa.

Smatramo kako su inovativnost, kreativnost i kvalitetan pristup našim poslovnim partnerima ključ uspjeha i poslovnog rasta, a posljedično iz takve suradnje proizlaze svi genijalno osmišljeni i izvedeni projekti koji čine naš grad zanimljivijim i ljepšim mjestom. Nadamo se kako ste uživali u afterwork turi po gradu Zagrebu te da smo vas uspjeli zainteresirati i inspirirati građevinama u čijem je ostvarenju sudjelovao naš stručan tim. Imali ste nas priliku dobro upoznati tokom druženja što smatramo izuzetno važnim u kontekstu odabira dugoročnog partnera za ostvarivanje budućih projekata koje svi uvijek željno iščekujemo.

Kišu i naoblaku od koje glava boli, lakše smo pretrpjeli uz Zvona Catering i mladog gospodina koji nam je omogućio da prijeđemo Zagreb siti i zadovoljni. Izvesti catering na toj razini u jednom autobusu nije uobičajena stvar, stoga smo izuzetno zahvalni na brzoj prilagodbi i bespogovornom prihvaćanju naše neobične ideje.

Nadamo se kako ste prepoznali u nama kapacitet kojim naš tim može doprinijeti vašim projektima:

biramo s vama materijale za dekor fasade ili interijera, razrađujemo sve detalje kod ugradnje naših materijala te projektiramo i nudimo kvalitetnu vizualizaciju eksterijera. Pored toga, nadziremo projekt do samog završetka projekta gdje smo prisutni s našim stručnim osobljem koji provjerava temeljitost i kvalitetu ugradnje materijala koji mi opskrbimo.

Zagreb je grad bogat izuzetnim arhitektonskim rješenjima, i onim malo manje izuzetnim 😉 Mi smo ti koji možemo utjecati na to i koji imamo znanja i vještine stvaranja. Dobre stvari se postižu uz dobru komunikaciju, otvorenost prema novim idejama, gledanju van uobičajenih okvira i uz malo kreativnosti.

Vjerujemo kako smo autobus napunili ljudima koji dijele našu misiju i viziju te se nadamo kako oni koji nisu mogli prisustvovati našem druženju, imaju želju pridružiti nam se na sljedećem.

Kao što znate, mi to moramo malo drugačije i zanimljivije, stoga pripremamo još jednu priliku da se upoznate sa Site Project timom i našim radom. Pogledajte kako naše ideje, entuzijazam i vizije pretvaramo u vrhunski dizajn. Stay tuned for more!

Hvala vam na izvrsnom druženju!
…do sljedećeg neobičnog i zabavnog druženja, vaš Site Project tim.

Tagovi

Podijeli

Pretplata na Newsletter

Pretplatite se kako biste primali više informacija o najnovijim proizvodima, uslugama i novostima iz naše ponude!

Moglo bi vas zanimati:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
Više detalja
Suspendisse convallis magna
Više detalja
Nullam euismod nisi vel cursus rhoncus
Više detalja

Nedavni Projekti

Pročitajte što naši klijenti kažu o nama

Pratite nas na društvenim mrežama