O nama

Odaberite

SiteProject

Site Project d.o.o. je tvrtka osnovana 2013. godine izgrađena na viziji pojedinca sa dugogodišnjim iskustvom u području ventiliranih fasada i uređenju interijera.

Osnovna djelatnost nam je prodaja materijala za ventilirane fasade, interijerske obloge, izrade namještaja i prodaja ploča za reklamne elemente.

Sa našim licenciranim partnerima nudimo i kompletnu uslugu ugradnje tih materijala kao i svu tehničku pripremu, sve na jednom mjestu.

  • PRINCIPI NAŠEG POSLOVANJA
  • VIZIJA
  • CILJ
  • USLUGE

Biti pouzdan partner i dobavljač kvalitetnih proizvoda zahtjevnim domaćim i inozemnim kupcima.

Ostvariti uspješan i dugotrajan odnos s kupcima i dobavljačima.

Ostaviti dojam dinamične, inovativne i kreativne tvrtke.

Zadržati i ojačati poziciju naših proizvoda i usluga.

Kvalitativno i pravovremeno poštovanje rokova.

Smatramo da je iskustvo temelj uspjeha tvrtke SiteProject d.o.o. Naše ideje, entuzijazam i povjerenje tvore kamen temeljac uspješnog razvoja. Naše ambiciozne ciljeve postižemo zajedno s članovima našeg tima, na zadovoljstvo tvrtke, partnera i ulagača.

Ideje i strategije su, naravno, važne, ali je pravi izazov izvršenje.

Nudimo sve-u-jednom uslugu od planiranja do stvaranja pročelja.

Na početku postoji Vaša ideja a na kraju uz naše savjetovanje, tehničku razradu i projektiranje, zajedno, možemo Vašu ideju oživjeti.

Cilj nam je zadovoljiti svakog kupca, a tu pomaže naš stručni tim koji se sastoji od inžinjera do arhitekta, te svakom projektu pristupamo individualno.

Savjetovanje
Kod odabira materijala i dekora za vašu fasadu ili interijer

Tehnička razrada
Svih detalja kod ugradnje naših materijala

Projektiranje
Vizualizacija fasade prije ugradnje i crtanje rastera fasade

Nadzor projekta
Do samog završetka projekta smo prisutni sa stručnim osobljem, sve kako bi materijal bio ispravno ugrađen

Vrhunski dizajn

Raznolikost u poslu pružila nam je mogućnost što boljeg razumijevanja klijenta i ostvarivanja njegovih marketinških ciljeva kroz vrhunski dizajn. Neovisno o veličini projekta i količini posla, naš tim uvijek posvećuje pažnju i najmanjim detaljima kako bi ispunili marketinške planove klijenata.

Kvalitetna podrška

Vlastiti projektni ured, proizvodi stvoreni najmodernijom tehnologijom i vlastiti tim za stručno savjetovanje omogućuju nam da Vam ponudimo najkvalitetniju moguću podršku u bilo kojem vremenu.

Stručno savjetovanje

U svom djelovanju u možemo se pohvaliti nizom uspješno osmišljenih i efikasno odrađenih projekata. Bez obzira na fasadni materijal i arhitektonski element dizajna koji želite koristiti za svoje projekte, naš tim  će pronaći optimalno rješenje za Vas.

Klijenti

Kao najvažnije partnere ističemo: