E-mail

siteproject@siteproject.hr

Ured Zagreb:

Drage Gervaisa 20

Nazovite nas:

091/ 2555 004

Swisspearl Panel

Linija proizvoda

Swisspearl Panel

Za jednostavno pokrivanje većih površina
Swisspearl Panel je velika vlaknastocementna ploča pogodna za korištenje kada želite pokriti veće površine ili teško dostupna mjesta. Posebno je prikladan za zamjenu šperploče koja se koristi u područjima koja su često izložena kiši i vlazi kao što su fasadne ploče, ili na krovnim prozorima. Može se postaviti kao i svaka drvena alternativa. Zbog izvrsnih svojstava vlaknastog cementa, ne trune, ne puca, ne savija se i ne zahtijeva ponovno bojanje. Panel dolazi s površinom od cedra koja je izvedena iz pravog cedra u 5 obojenih površina koje odgovaraju Swisspearl ploči.

Izgled

Debljina

Max. širina

Max. duljina

5 boja,  djelomično obojena

8 mm

1220 mm

3050 mm

Istaknute karakteristike

Nezapaljiv

Swisspearl fasadne ploče su negorive. Imaju izvrsne vrijednosti ponašanja pri vatri i pružaju potrebnu sigurnost, posebno kod guste gradnje.

Održavanje

Swisspearl ploče su izdržljive, iznimno otporne i zahtijevaju malo održavanja. Njihova visokootporna površinska obrada ne zahtijeva ponovno bojanje čak ni nakon godina.

Dugotrajnost

Izdržljive Swisspearl ploče optimalno štite strukturu fasade, jamčeći tako dugotrajnu i sigurnu ovojnicu zgrade desetljećima.

Otporan na vremenske uvjete

Vlaknasti cement je izuzetno otporan materijal na vremenske uvjete. Teški vremenski uvjeti ne mogu oštetiti fasadu..