E-mail

siteproject@siteproject.hr

Ured Zagreb:

Drage Gervaisa 20

Nazovite nas:

091/ 2555 004

Swisspearl Authentic

Fasada je najizrazitiji element svake zgrade. Različite tehnike obrade daju svakoj vlaknocementnoj ploči vlastiti karakter koji karakterizira neovisna površinska struktura, šarenilo i probojnost. Kao održiv materijal s karakterom, vlaknasti cement impresionira raznolikošću umjetničkog dizajna i tehničkom sigurnošću.

Naručite svoj uzorak materijala kao inspiraciju za vaš sljedeći građevinski projekt.

Uzorci materijala

Odaberite svoju liniju boja

Linija boja Patina Original

Sve samo ne obična

Swisspearl Patina Original ima fine brusne linije na površini. Ovo je fasadna ploča koja je možda standardna, ali je mnogo više od uobičajene ploče. Swisspearl Patina Original dolazi u bezvremenskim bojama – razvija se i mijenja izraz vaše zgrade.

Linija boja Patina Rough

Izvana glatka, iznutra čvrsta

Patina Rough je rustikalna vlaknocementna ploča sa čvrstom, teksturiranom površinom. Njena robusna vanjska strana krije postojanu jezgru od visokokvalitetnog vlaknastog cementa – materijala idealnog za vanjsku i unutarnju fasadu.

Linija boja Patina Inline

Između sjene i svjetla

Patina Inline predstavlja snagu i trajnost vlaknastog cementa. S glodanim linearnim utorima u fasadnoj ploči, Patina Inline daje 3D efekt zgradi. Istaknute linije u kombinaciji s prirodnim svjetlom i kutom gledanja daju živahan izgled koji se mijenja tijekom dana.

Linija boja Patina Signature

Pretvorite svoju zgradu u svoje platno

Patina Signature je pjeskarena Patina fasadna ploča u 100% individualnom dizajnu fasade gdje imate mogućnost staviti svoje motive na ploču i prilagoditi uzorak po želji.

Linija boja Patina Deco

Rustikalno i obloženo
Deco ima rustikalnu obloženu površinu za ventilirane fasade. Usmjerena zrnatost ploče suptilno je vidljiva kroz boju – dodajući gladak, ali prirodan izgled oslikanoj Deco ploči.

Linija boja Plank Original

Za prirodan izgled i dojam drva
Swisspearl Plank Original je idealno rješenje za zamjenu upotrebe drva koje je potrebno održavati na vašoj fasadi. Može se montirati kao i svaka alternativa drvenoj fasadi. Zbog izvrsnih svojstava vlaknastog cementa ne trune, ne puca, ne savija se i ne zahtijeva ponovno bojanje.

Linija boja Swisspearl Panel

Za jednostavno pokrivanje većih površina

Swisspearl Panel je velika vlaknastocementna ploča pogodna za korištenje kada želite pokriti veće površine ili teško dostupna mjesta. Posebno je prikladan za zamjenu šperploče koja se koristi u područjima koja su često izložena kiši i vlazi kao što su fasadne ploče, ili na krovnim prozorima.