E-mail

siteproject@siteproject.hr

Ured Zagreb:

Drage Gervaisa 20

Nazovite nas:

091/ 2555 004

Swisspearl Natural

Fasada je najizrazitiji element svake zgrade. Različite tehnike obrade daju svakoj vlaknocementnoj ploči vlastiti karakter koji karakterizira neovisna površinska struktura, šarenilo i probojnost. Kao održiv materijal s karakterom, vlaknasti cement impresionira raznolikošću umjetničkog dizajna i tehničkom sigurnošću.

Naručite svoj uzorak materijala kao inspiraciju za vaš sljedeći građevinski projekt.

Uzorci materijala

Odaberite svoju liniju boja

Linija boja Carat

Klasika, bezvremenski lijepa

Carat je prirodno osušena, vlaknasto cementna ploča s blago pigmentiranom, prekrivenom površinom. Uz svoju posebno prirodnu i bezvremensku ljepotu, monolitni materijal odlikuje se izražajnim izgledom.

Linija boja Gravial

Struktura kroz linearnu obradu

Gravial je prirodno osušena, vlaknasto cementna ploča s linearnom, geometrijski urezanom površinom i glazurom. Ovisno o položaju i dnevnom svjetlu, Gravial ploče nude bogati kontrast i jedinstveni efekt svjetla i sjene.

Linija boja Vintago

Brušen sa blago hrapavom površinom

Vintago je prirodno osušena, vlaknasto cementna ploča s brušenom i blago hrapavom površinom. Proces poliranja s grubim brušenjem stavlja unutrašnjost i originalnost ploče od vlaknastog cementa u prvi plan.

Linija boja Vintago Reflex

Grub, živahan i sjajan

Vintago-Reflex je dominantna, prirodno osušena vlaknasto cementna ploča s brušenom, blago hrapavom površinom i reflektirajućim površinskim premazom. To stvara drugačiji povrat svjetla i, ovisno o kutu gledanja, suzdržan, svjetlucav izgled.

Linija boja Reflex

Diskretan i sjajan
Reflex je prirodno osušena, vlaknasto cementna ploča velikog formata s reflektirajućim površinskim premazom koji stvara drugačiji povrat svjetlosti. Metalni karakter daje pločama sofisticiran, sjajan izgled; ovisno o povoljnoj točki, premaz stvara nevjerojatne nijanse boje.

Linija boja Avera

Prirodna, prozračna, unikatna

Avera je prirodno osušena, vlaknasto cementna ploča sa živahnom, dosad neviđenom strukturom. Jedinstveni izgled karakterizira posebno koordinirani dinamički proizvodni proces. Rezultirajuća prirodna varijacija boje, tonaliteta i perspektive izrazito naglašava autentičnost materijala.

Linija boja Nobilis

Grandiozne plemenite sive nijanse

Nobilis je prirodno osušena, siva vlaknasto cementna ploča s prozirnom, lagano pigmentiranom završnom obradom koja suptilno ističe teksturu vlaknastog cementa u njenoj prirodnoj ljepoti i eleganciji.

Linija boja Terra

Zemljani tonovi u suptilnim nijansama
Terra je prirodno osušena, vlaknasto cementna ploča sive boje s bogato nanasenim površinskim premazom. Smećkasti prirodni zemljani tonovi blago su nijansirani među sobom i omogućuju građevini da se skladno stopi s okolinom.

Linija boja Planea

Svježa, razigrana i lagana
Planea je prirodno osušena siva vlaknocementna ploča s neprozirnim, čvrstim površinskim premazom. Snažne, jarke i posebno intenzivne boje ponuđene su u nijansama.

Linija boja Zenor

Jednostavna elegancija

Zenor je vlaknocementna ploča velikog formata s neprozirnim premazom. Odabrani raspon boja nudi ekonomičnu, ali visokokvalitetnu implementaciju od proizvodnje do montaže. Sveobuhvatna zaštita za gradnju s jednostavnom elegancijom.