E-mail

siteproject@siteproject.hr

Ured Zagreb:

Drage Gervaisa 20

Nazovite nas:

091/ 2555 004

Swisspearl elementi za sjedenje

GUHL CHAIR

Dizajnirao Willy Guhl
Godine 1954. dizajner Willy Guhl stvorio je ikonu dizajna s pločom od vlaknastog cementa spojenom u beskonačnu petlju. Skulpturalna fotelja, također poznata kao Loop Chair, impresionira svojom jednostavnošću i klasičnom elegancijom.

SPONECK

Dizajn Julia von Sponeck
Dizajnerica Julia von Sponeck napustila je klasični oblik petlje za fotelju i radila s dvije ploče od vlaknastog cementa koje leže jedna na drugoj. To stvara dinamičan, ergonomski sofisticiran oblik na kojem je posebno udobno sjediti.

TRASH CUBE

Dizajn Nicolas le Moigne
Otpad nastaje u tvornici Eternit tijekom proizvodnje raznih vrtnih i dizajnerskih komada. Ovaj otpad nalazi novi život u sjedećem elementu Trash Cube (Kocka za smeće). Ostaci materijala preoblikuju se u obliku stolice ili pomoćnog stolića. Različiti komadi otpada koji se koriste čine svaku Trash Cube doista jedinstvenom.

DUNE

Dizajn Rainer Mutsch
Ležaljka Dune sastoji se od četiri elementa koji se mogu složiti pojedinačno ili modularno. Rainer Mutsch postigao je uzbudljiv 3D efekt s okruglim, mekim dizajnerskim elementima u dizajnu.

ECAL CHAIR

Dizajn Nicolas le Moigne
Inspiriran savitljivošću vlaknastog cementa, dizajner i predavač dizajnirao je ova elegantna i elastična remek-djela sa svojim studentima. Centralni nabor daje predmetima stabilnost i istovremeno lakoću.

PORTO

Dizajnirao Michel Charlot
Dizajn trija Porto – stol, stolić i tabure – impresionira sažetim dizajnerskim jezikom i maksimalnom redukcijom. Trio ne samo da izgleda dobro na otvorenom – Porto također stvara snažnu pojavu u zatvorenom prostoru.

THE BENCH

Dizajn Michel Bruggmann
Klupa, koju je kreirao industrijski dizajner Michel Bruggmann, jednostavnog je dizajna. Sastavljen od nježno zaobljenih uglova i glatke površine, uklapa se u svako okruženje – unutarnje i vanjsko.