E-mail

siteproject@siteproject.hr

Ured Zagreb:

Drage Gervaisa 20

Nazovite nas:

091/ 2555 004

Swisspearl stolovi

PORTO

Dizajnirao Michel Charlot
Dizajn trija Porto – stol, stolić i tabure – impresionira sažetim dizajnerskim jezikom i maksimalnom redukcijom. Trio ne samo da izgleda dobro na otvorenom – Porto također stvara snažnu pojavu u zatvorenom prostoru.

HOCUSPOCUS

Dizajnirali Kevin Fries i Jakob Zumbühl
Ploča od vlaknastog cementa prekrivena poput stolnjaka: zahvaljujući ogromnoj stabilnosti stvrdnutog vlaknastog cementa, dizajneri su mogli dodati magiju svojoj dizajnerskoj ideji. Pomoćni stolić je stabilan čak i bez okvira i kao da lebdi u zraku.

TRASH CUBE

Dizajn Nicolas le Moigne
Otpad nastaje u tvornici Eternit tijekom proizvodnje raznih vrtnih i dizajnerskih komada. Ovaj otpad nalazi novi život u sjedećem elementu Trash Cube (Kocka za smeće). Ostaci materijala preoblikuju se u obliku stolice ili pomoćnog stolića. Različiti komadi otpada koji se koriste čine svaku Trash Cube doista jedinstvenom.

ECAL TABLE

Dizajn Nicolas le Moigne
Kao pandan stolici ECAL, koju su dizajnirali studenti Umjetničke škole ECAL u Lausanni pod vodstvom Nicolasa le Moignea, stol ECAL dizajniran je prema istom principu: središnji preklop daje mu lakoću oblika s dodatnom stabilnošću i može također se može koristiti kao pomoćni stolić ili dodatna garnitura za sjedenje.

SPONECK TABLE

Dizajn Julia von Sponeck
Pametan raspored ploča spojenih vijcima ne samo da daje prekrasan oblik bočnom stoliću koji odgovara Sponeck stolici, već također stvara prostor za pohranu stvari. Po potrebi ga možete koristiti i kao dodatni stolac. Za unutarnju i vanjsku upotrebu.

GUHL TABLE

Dizajnirao Willy Guhl
Ploča od vlaknastog cementa spojena u beskonačnu petlju određuje dizajn ovdje, kao što je to bilo sa stolicom Guhl. Okrugli otvori služe kao držači za boce. Pogodan kao pomoćni stol.

THE BENCH

Dizajn Michel Bruggmann
Klupa, koju je kreirao industrijski dizajner Michel Bruggmann, jednostavnog je dizajna. Sastavljen od nježno zaobljenih uglova i glatke površine, uklapa se u svako okruženje – unutarnje i vanjsko.