E-mail

siteproject@siteproject.hr

Ured Zagreb:

Drage Gervaisa 20

Nazovite nas:

091/ 2555 004

Zrcalna fasada – moderna arhitektonska rješenja koja se stapaju s okolinom

U svijetu suvremenog dizajna i arhitekture, zrcalna fasada se izdvaja svojim impresivnim izgledom i inovativnom funkcionalnošću. Zrcalni paneli tvrtke Site project mogu se postaviti kao fasade kuća, zgrada i ostalih zdanja te se koriste pri izgradnji privatnih, poslovnih i javnih objekata.

Zrcalne fasade, sastavljene od reflektirajućih aluminijskih panela, pružaju zgradama jedinstven izgled tako da stvaraju efekt ogromnog ogledala koje reflektira okolinu. Ovaj vizualni trik „nevidljive fasade“ dodaje dozu sofisticiranosti te omogućava zgradama da se stapaju s okolinom, povećavajući harmoniju između pejzaža i arhitekture.

Uz to što dodaje fascinantnu privlačnost modernim zgradama, reflektirajuća fasada kao i sve naše ventilirane fasadne obloge pružaju niz praktičnih prednosti koje utječu na energetsku učinkovitost i opći doživljaj prostora. To rezultira manjom potrošnjom energije i pozitivnim utjecajem na okoliš.

Estetski doprinos urbanom i prirodnom pejzažu

S obzirom da odražavaju okolinu koja ih okružuje, zrcalne fasade su savršene za moderna urbana okruženja te zanosne prirodne i ruralne krajolike. Pritom stvaraju čarobnu vizualnu ujednačenost gdje se zgrada i okolina isprepliću u impozantnu cjelinu. U urbanom okruženju zrcalne fasade sve se više koriste zbog svoje sposobnosti da reflektiraju svjetlost i tako odaju dojam prostranosti i svjetline.

U ruralnom i prirodnom krajoliku, zrcalne fasade tvrtke Site project nude elegantno rješenje koje poštuje prirodno okruženje te naglašava njegovu ljepotu. One omogućuju očuvanje prirodnih vizura jer se lako prilagođavaju okolini, čime minimiziraju vizualne prepreke i čuvaju prirodni pejzaž.

Osim potpunog zrcalnog efekta na završnoj oblozi, Site project nudi i varijante zamućenog zrcala u različitim razinama/postocima zamućenosti. Završne dorade uključuju i četkani aluminij.

Uz to što se koriste u eksterijeru, ove obloge se mogu upotrijebiti i pri uređenju interijera, u različitim bojama i efektima.
Futuristička elegancija zrcalne fasade

Site project zrcalne fasade spoj su vizualne privlačnosti i funkcionalnosti, što ih čini izuzetno poželjnim izborom za arhitekte i investitore. One pružaju modernu i elegantnu estetiku te doprinose sofisticiranom izgledu, ali i održivosti zgrada.

One istovremeno poboljšavaju ukupni dojam arhitektonskog zdanja i okoline, a pružaju i praktične prednosti u smislu energetske efikasnosti i integracije s okolišem. Njihova mogućnost odražavanja okoline omogućuje zgradama da mijenjaju izgled tijekom dana, ovisno o svjetlosnim uvjetima i kutu promatrača, te se kroz godinu mijenjaju ovisno o godišnjem dobu.

Tagovi

Podijeli

Pretplata na Newsletter

Pretplatite se kako biste primali više informacija o najnovijim proizvodima, uslugama i novostima iz naše ponude!
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
Više detalja
Suspendisse convallis magna
Više detalja
Nullam euismod nisi vel cursus rhoncus
Više detalja

Nedavni Projekti

Pročitajte što naši klijenti kažu o nama

Pratite nas na društvenim mrežama