E-mail

siteproject@siteproject.hr

Ured Zagreb:

Drage Gervaisa 20

Nazovite nas:

091/ 2555 004

HIVE

Dizajnirao Martin Mostböck
Inspirirana prirodom – posuda, čiji valoviti oblik podsjeća na košnice. S visinom od 70 cm i promjerom od 80 cm, Hive čak i velikim biljkama nudi dovoljno prostora za razvoj. Hive je dostupna u prirodno sivoj i antracit boji, a na zahtjev se može naručiti u svim RAL bojama.

KYOTO

Dizajn Michel Bruggmann
Elegancija u kombinaciji s klasičnim dizajnom – to je Kyoto posuda. Dostupna u jedanaest različitih veličina, vješto prikazuje vaše biljke.

ALADIN

Dizajn Patrick Schöni
Aladin ispunjava vaše velike želje za posudama. Dvodijelni dizajn s uklonjivim prstenom pojednostavljuje kasnije presađivanje. Preljev vode sa spremnikom vode osigurava dugotrajnu opskrbu biljke vodom.

MAIA

Dizajnirao Michel Charlot
Maia pleše u drugačijem ritmu. Blago valovita, razigrana površina stvara kontrast u odnosu na naše druge posude s glatkim površinama.

DELTA

Dizajnirao Swisspearl
Pravokutni, kvadratni ili okrugli. Delta je dostupna u mnogo različitih veličina i oblika – kako bi zadovoljila vaše individualne zahtjeve. Postavite naglaske različitim oblicima i bojama.

OSAKA

Dizajn Michel Bruggmann
Snažna, robustna – a opet lagana i nježna. Osaka posuda sa zaobljenim kutovima dostupna je u deset različitih veličina. Posuda nudi prostor za sve, od malih gredica sa začinskim biljem na balkonu do cvjetnih kompozicija u vrtu.

KOLONNA

Dizajnirao Martin Mostböck
Inspirirana klasičnom antikom, ova posuda je budući klasik. Lagano valoviti oblik osvježavajuća je evolucija klasičnog kruga, stvarajući uzbudljiv, ali skladan naglasak u vašem domu. Dizajn je dobio nagradu Good Design Award 2019. Dostupan u tri različite veličine.

RONCO

Dizajn Savioz Fabrizzi Architects
Svojim mekim oblikom Ronco asortiman posuda stvara ugođaj bez nametljivosti. Zahvaljujući blagom izbočenju, Ronco nudi dovoljno prostora za velike korijene i stoga je idealna posuda za veće biljke.

BONSAI

Dizajnirao Patrick Schöni
Bonsai je posuda vrlo velikog promjera koja svojim okruglim, ravnim oblikom elegantno ističe velike biljke pa čak i manja stabla.

Niste pronašli pravi oblik?