E-mail

siteproject@siteproject.hr

Ured Zagreb:

Drage Gervaisa 20

Nazovite nas:

091/ 2555 004

KYOTO

Dizajn Michel Bruggmann
Elegancija u kombinaciji s klasičnim dizajnom – to je Kyoto posuda. Dostupna u jedanaest različitih veličina, vješto prikazuje vaše biljke.

DELTA

Dizajnirao Swisspearl
Pravokutni, kvadratni ili okrugli. Delta je dostupna u mnogo različitih veličina i oblika – kako bi zadovoljila vaše individualne zahtjeve. Postavite naglaske različitim oblicima i bojama.

HIVE

Dizajnirao Martin Mostböck
Inspirirana prirodom – posuda, čiji valoviti oblik podsjeća na košnice. S visinom od 70 cm i promjerom od 80 cm, Hive čak i velikim biljkama nudi dovoljno prostora za razvoj. Hive je dostupna u prirodno sivoj i antracit boji, a na zahtjev se može naručiti u svim RAL bojama.

MAIA

Dizajnirao Michel Charlot
Maia pleše u drugačijem ritmu. Blago valovita, razigrana površina stvara kontrast u odnosu na naše druge posude s glatkim površinama.

KOLONNA

Dizajnirao Martin Mostböck
Inspirirana klasičnom antikom, ova posuda je budući klasik. Lagano valoviti oblik osvježavajuća je evolucija klasičnog kruga, stvarajući uzbudljiv, ali skladan naglasak u vašem domu. Dizajn je dobio nagradu Good Design Award 2019. Dostupan u tri različite veličine.

SUMO

Dizajnirao Sternform
Sumoov trbušasti oblik daje korijenju dovoljno prostora za rast. Dostupan u dvije veličine, Sumo donosi dašak Japana u svaki dom.

RONCO

Dizajn Savioz Fabrizzi Architects
Svojim mekim oblikom Ronco asortiman posuda stvara ugođaj bez nametljivosti. Zahvaljujući blagom izbočenju, Ronco nudi dovoljno prostora za velike korijene i stoga je idealna posuda za veće biljke.

LAUSANNE

Dizajnirao Swisspearl
Lausanne je naša ravna, skladno okrugla posuda. Široka baza i niska visina osiguravaju visoku stabilnost.

BONSAI

Dizajnirao Patrick Schöni
Bonsai je posuda vrlo velikog promjera koja svojim okruglim, ravnim oblikom elegantno ističe velike biljke pa čak i manja stabla.

GEISHA

Dizajn Michel Bruggmann
S visinom od 65 cm, visoki i uski dizajn Geisha s bezvremenskim, blagim oblinama idealna je posuda za biljke s dubokim korijenjem.

ALADIN

Dizajn Patrick Schöni
Aladin ispunjava vaše velike želje za posudama. Dvodijelni dizajn s uklonjivim prstenom pojednostavljuje kasnije presađivanje. Preljev vode sa spremnikom vode osigurava dugotrajnu opskrbu biljke vodom.

SPINDEL

Dizajn ZHDK
Spindel posuda, također poznata kao Diabolo, sa svojim specifičnim oblikom koji se sužava u sredini. Ova se posuda može koristiti kao unutarnja skulptura. Dostupna u dvije različite veličine.

BIASCA

Dizajnirao Willy Guhl
Posuda Biasca, također nazvana Slonovo uho, osvaja svojim organski nadahnutim oblikom. Dobila je nagradu “Good Form” od švicarskog Werkbunda godine 1952. Danas je to jedan od klasika švicarskog dizajna.

ALTO

Dizajn Carmen Humbel i Thomas Geiger
Visoka, okrugla i konusno se širi prema vrhu – Dostupna u tri veličine do visine od 75 cm.

TANJUR

Dizajnirao Swisspearl
Okrugli ili četvrtasti. Tanjuri otporni na mraz znatno olakšavaju zalijevanje biljaka i štite supstrat od onečišćenja. Zahvaljujući dodatnom unutarnjem premazu, unutarnja uporaba je moguća bez ikakvih problema.

Niste pronašli pravi oblik?