E-mail

siteproject@siteproject.hr

Ured Zagreb:

Drage Gervaisa 20

Nazovite nas:

091/ 2555 004

Prilagođena rješenja

Prilagođavamo po potrebi

Pojedinačne posude i predmeti od vlaknastog cementa
Život ima mnogo oblika: bizaran, luksuzan, šaren, dosljedan, delikatan, dobro zaokružen, jednostavan i sve između. Priroda je raznolika, jedinstvena i savršeno prilagođena okolnostima. To nam je veliki uzor. Budite slobodni poput prirode kada dizajnirate vrtove, terase ili područja.

Izvanredna izdržljivost materijala i prirodne komponente čine naš vlaknasti cement održivim. Swisspearl vlaknasti cement je vrlo stabilan, otporan na vremenske uvjete i zimu

  • savršene karakteristike za vanjske dizajnerske elemente. Jedinstveni karakter materijala i raznolikost oblika i boja otvaraju neograničene mogućnosti dizajna
  • jedinstvena kombinacija funkcionalnosti i estetike.

 

Sa Swisspearlom možete realizirati pojedinačne proizvode, rješenja i dizajne – onako kako želite. Podržavamo vas svojom stručnošću i tehničkim znanjem od savjetovanja do proizvodnje. Mnogi različiti i nevjerojatni projekti već su realizirani za i s dizajnerima proizvoda, arhitektima, tvrtkama ili javnim sektorom.

Mogućnosti su beskrajne s nama i s vlaknastim cementom.

Materijal s posebnim svojstvima

Bezvremenske posude i dizajnerski predmeti

Svojom izdržljivošću naše posude i dizajnerski predmeti stvaraju prostor za trajna sjećanja i život. Priroda ovdje može otkriti svu svoju raznolikost, jedinstvenost i evoluciju. Trajnost ne znači stagnaciju, upravo suprotno. To je samo zajednička nit kroz priču, vaša osobna individualno oblikovana priča.

Ekološki prihvatljiv

Otporan na hladnoću

Savitljiv

Za interijere i eksterijere

Istražite naše posude

Niste pronašli pravi oblik?

Otkrijte naše dizajnerske predmete